2018 Yılı Burun Estetiği Ameliyatı Denildiğinde Akla İlk Gelen Doktor Kimdir

Dr. Süreyya Şeneldir bu konuda uzman ve başarısı kanıtlanmış bir hekimdir. Burun estetiği noktasında oluşturduğu özel bilgi portalları ile size en iyi burun ameliyatı deneyimi sunmaktadır. Burun estetiği ile burun tıkanıklığı gibi kronik rahatsızlığınız var ise kurtulabilirsiniz. Burun ameliyatı, burun tıkanıklığında kesin çözüm sunmaktadır.

Çeşitli burun sorunları yaşayan hastalar burun estetiği ameliyatı olurken burunun yapısını oluşturan dokuların bir kısmı alınabilir. Başka bölgeden alınan dokular buruna eklenebilir veya burunun içinde halihazırda bulunan yapılarda çeşitli çalışmalar yapılarak hastanın burun sorununa çare bulunmaya çalışılır. Burun estetiği operasyonlarında kullanılan çeşitli yöntemler vardır. Burun estetiği operasyonları hem lokal anesteziyle hem de normal anesteziyle yapılabilen estetik ameliyat türlerinden biridir.

Doktorlarımız sizin için en iyi anestezi yöntemini seçeceğinden emin olabilirsiniz.  Genel anestezi de ameliyat boyunca uyuduğunuz için herhangi bir acı çekmezsiniz. Fakat lokal anestezi ile yapılan burun estetiği operasyonlarında sadece burun çevresine anestezi uygulanır. Yine normal anestezi ile yapılan burun estetiği operasyonlarında olduğu gibi herhangi bir acı veya sızlama hissetmezsiniz. Fakat burun estetiği operasyonu anında doktorların konuşmalarını duyacağınızı söylememiz gerekir. Lokal anestezi sırasında bütün ameliyat boyunca uyanık olursunuz. Doktorumuza bununla ilgili çeşitli sorularda sorabilirsiniz. Merkezimize gelerek siz de profesyonel hizmet kalitemizden yararlanarak burun estetiği ameliyatı olarak estetik görünüme kavuşabilirsiniz.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir