Popüler Gelin Topuzu Modelleri

Düğününüzle ilgili her detayla ayrı ayrı ilgilendiğinizi ve hiçbir detayı atlamadığınızı biliyoruz. Her şeyler bir anda uğraşırken saçlarınızı unutmayın. Her kadın saçlarına düşkündür ve önem gösterir. Fakat düğün gününüzde saçlarınız sizi biraz daha faza uğraştıracak. Size kolaylık yaratması açısından 2016’nın en güzel topuz gelin saçı modellerini derledik.

1topuz-saç-modelleri

Bu topuz modeli oldukça şık. 2016 yılında çokca kullanılacak olan bu modeli saçlarınızı kestirmeden, takıp çıkartılabilen perçem saçlarla da kullanabilirsiniz. Sade bir gelinlik ile gösterişli bir havaya bürünecek olan bu modeli uzun duvakla da kullanılabilir.

2en-güzel-2016-Gelin-Saçı-Modelleri

Ön kısmındaki örgü detay sayesinde zarif görünen bu model de 2016 yılında bolca tercih edilenlerden. Üst kısmında kullanılan örgü detayı küçük bir taşlı saç aksesuarı ile şekillendirebilir, modelin daha zarif vekibar durmasını sağlayabilirsiniz. Bu model askılı ve balık modeli gelinliklerle güzel duracaktır.

3abartili-gelin-sac

Gelinliğinize uygun olarak eğer duvak takmayacak onun yerine taç gibi saç aksesuarları kullanacaksanız bu model tam sizlik. Biraz geçmişte de kalsa saçlarda krepe hala kullanılıyor. Bu biraz abartılı olan modeli uç kısımları krepeli olduğu için duvaklarınızla tercih edemezsiniz.

0.936428400-1439438850topuz-2016-gelin-saci-modelleri-gelinlik-vitrini-yeni-modelleri

Bu klasik tarz topuz klasik model gelinlik tercih edenler için uygun olacaktır. Model önden dalgalı bir görünüm sergilerken arka tarafı gergin ve sadedir. Bu model ile de duvak kullanımına gerek yoktur. Duvak kullanımı saçın dalgasını bozacak ve kötü bir görünüm sergileyecektir.

Tercihiniz hangi modelden yana olursa olsun, bütün düğün boyunca ayakta kalacak ve dağılmayacak bir model olmalı. Topuzunuzu seçerken bu önemli detayı sakın unutmayın.

Yazımızda yer alan bu modelleri kullanmamız için tavsiyede bulunan Profesyonel fotoğrafçımız Onur Özer’e teşekkür ediyoruz.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

6 Comments

  1. Özellikle son resimdeki topuza bayıldım. 2. resimdeki de fena sayılmaz. Manken de gelinlik için uygun seçilmiş 🙂

  2. ilk paylaştığınız resimdeki bayanın topuzu gerçekten güzel olmuş. Bence topuzlar tek model ve o şekilde olmalı 🙂

  3. Gelin başları gerçekten çok güzel olmuş. Böyle bir konuyu bizlere sunduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir