Yeni Nüans Gelinlik Modelleri

Gelin adaylarımızı çok ilgilendirecek ve onları büyük bir yükün altından kurtaracak bu yazımızda Nüans firmasına ait 2016 yılının en popüler gelinlik modellerini sıralayacağız. Balık modeli, prenses modeli ve transparan modeller arasında en iddialı ve en sevilenleri göreceğimiz bu yazımızda zevkinizi uygun bir gelinlik bulamamanız imkansız.

nüans-moda-evi-gelinlik-modelleri-2017

Oldukça hoş bir tasarıma sahip olan bu gelinlik modelinin derin sırt dekoltesi minyon gelin adayları üzerinde çok güzel duracaktır. Kolları uzun olmasına rağmen transparan detaylarla düzenlenen bu model oldukça dikkat çekicidir. İddialı gelin adayları tarafından çokca tercih edilen bu modelin çiçek desenleri de 2016 yılının modasına çok uygun.

nüans-gelinlik-bursa

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gelinlik modeli belindeki kalın kemer detayı ile dikkat çekiyor. Sırt dekoltesinin tülle kapatıldığı bu model sade detaylardan hoşlanan gelin adaylarının çok hoşuna gidecektir. Kol kısımlarında kullanılan çiçek desenleri  gelinliğe masumane bir hava vermiş.

nuans-moda-tesettur-gelinlik-2016-gelinlik-modelleri-erzurum-2016-2017-moda-kap-modelleri-moda-kombinler

Nüans markasının 2016 yılı tesettür modelleri arasında dikkat çeken bu modelin  boyun kısmında detaylar dikkat çekiyor. Abartılı bir model olmasına rağmen zarif görünen bu modeli uzun boylu gelin adaylarının tercih etmesi daha uygun olacaktır. Bu sene tesettür ve uzun kollu gelinlik modasının en belirgin özellikleri bol kollar. Bu modelde de bol kollar kullanılmış ve lastiklerle desteklenmiş.

22-4022-nuans-moda-gelinlik-modelleri-2017

Nüsans’ın tek omuzlu transparan gelinlik modelleri arasında yer alan bu model oldukça abartılı ve iddialı gelin adayları için favori. Derin gçğüs dekoltesi ve etek kısmındaki çiçeğiyle dikkat çeken bu model daha iddialı modellerden hoşlanan gelin adaylarını mutlu edecektir.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

16 Comments

  1. Çok begendim modelleri. Bu yaz evlenesim var zati. Üsteki model hoşuma gitti. Güzel bir modell tanıtımı olmuş elinize saglık.

  2. 2017 kaftan ve bindallı modelleri ile ilgili bir yazı yazarsanız, seve seve yardımcı olmak isterim. Çok güzel kaftan modellerimiz var. İsmime tıklayıp inceleyebilirsiniz.

  3. şu ara bu sıkıntı benimde başımda benm için modelden daha önemli olan biraz da gelinliklerin parası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir