Tesettür Mayo Modelleri Ve Fiyatları

Yaz ayları henüz bitmemişken ve yakın zamanda uzun bir bayram tatili varken deniz tatilinin tam zamanı. Tesettürlü bayanlar için bu senenin favori mayo modellerini derledik. Son yıllarda moda blogları ve alışveriş sitelerinde en çok aranan konular arasında geliyor tesettür mayo modelleri. Hal böyle olunca modeller de artıyor ve seçim yapmak iyice zor hale geliyor. Önceleri bulmanın oldukça zor olduğu tesettür mayolara artık Modanisa, Mayovera ve Lcw gibi markalar sayesinde ulaşılabiliyor. Gideceğiniz tatil yöresi ya da bölgesine göre tercihinizi mayo ya da haşema olarak yapabilirsiniz.

modanisa-2016-tesettur-mayo-modelleri

Tesettür mayo modelleri genellikle yarı kapalı ya da tamamen kapalı olarak ayrılır. Modanisa sitesinde yukarıdaki fotoğraftaki gibi tamamen kapalı olan mayoları satın alabileceğiniz gibi yarı kapalı modellerden de satın alabilirsiniz. Yukarıdaki gibi tamamı kapalı olan modeller daha çok halk plajları ya da otel havuzları gibi toplu olarak kullanılan alanlarda giymek için daha uygundur. Yarı kapalı olarak bahsettiğimiz modeller kısa kollu ve kısa tayt olarak tasarlanmış modellerdir. Bu tip mayolarla başörtüsü yerine bone de tercih edebilirsiniz.

mayovera-tesetturlu-hasemalar-2016

Tesettür konusunda özel tasarımları ve farklı mayo çeşitleriyle bilinen ve sevilen bir başka marka Mayovera. Genellikle mayo tasarımlarında tamamı kapalı olan modelleri tercih eden Mayovera kumaş olarak da daha soft ve göze çarpmayan pastel renkleri tercih ediyor. Model seçiminde oldukça dikkatli olan bu firma kısa sürede kuruyabilen ve polyester olmayan kumaşlardan yapılmış mayolarıyla oldukça rahat bir kullanım şansı da sunuyor. Bu kaliteli mayoların fiyatları ise genellikle 100-200 TL arasında. Mayo ihtiyacı olmayanlar için sadece deniz bonesi satışı da mevcut.

lcw-tesettur-mayo-2016

Haşema severler için önerebileceğimiz LCW markası, bol kesim ve rahatlık imkanıyla sadece 90 TL gibi bir fiyata haşemalar sunuyor.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

2 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir