Yeni Tesettür Bayramlık Modelleri

Kurban bayramına sayılı günler kala hala giyim alışverişinizi yapmadıysanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Bayram ziyaretlerinizde tüm gözler üzerinizde olsun istiyorsanız önerilerimiz çok işinize yarayacak demektir. Son dönemlerde hızla yayılan tesettür giyim firmaları arasında seçim yapmak oldukça zor. Bu yazımızda size tercih konusunda kolaylık yaratacak kombin ve stil önerilerinde bulunacağız.

Tesettürlü Bayramlık Elbiseler ve Kıyafetler

Öncelikle tesettür giyimde en çok tercih edilen bir parçadan başlayalım. Tesettür tunikler hem spor hem de klasik stilde oldukça popüler olan ve rağbet gören parçalar. İçinde bulunduğunuz mevsime göre daha ince kumaşlardan ya da daha kalın soğuk geçirmeyen kumaşlardan üretilmiş tunikleri tercih edebilir, stilinize göre tuniğinizi klasik çizme, ayakkabılarla ya da spor, converse tarzı ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Tuniklerin yanı sıra uzun diz altı yelek modelleriyle de kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

tesetturlu-bayram-kombini

Bayramlarda tüm kadınlar gibi tesettürlü kadınların da tercihi genellikle elbiselerden yana oluyor. Vücut tipinize bağlı olarak dilerseniz detaysız, düz dilerseniz de salaş ya da kabarık elbise modelleri tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında çiçek desenleri ve daha renkli desenlerden oluşan uçuş uçuş elbiseler tercih edebilirsiniz. Kış aylarında ise daha düz, detaysız mat ve koyu renkli elbiseler tercih etmelisiniz. Elbiselerinizi dilerseniz aynı renkteki çantalarınızla ya da her kıyafetin tamamlayıcısı olan siyah çantalarla kombinleyebilirsiniz.

bayramlik-tesettur-elbiseler

Bu sene görmeye en alıştığımız kıyafetler kuşkusuz tulumlar. Bayram döneminde de hem rahatlığı hem de moda olması nedeniyle severek tercih edebilirsiniz. Tesettür tarzı tulumlar bol kesim olmaları nedeniyle hem spor hem de klasik stil ile kolayca kombinlenebilirler. Dilerseniz tulumlarınızın üzerine vücut hatlarınızı kapatmaya yarayacak uzun tek renk hırkalar alabilirsiniz.

Hayırlı bayramlar geçirmeniz temennisiyle.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

2 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir