Şık Mutfak Dolapları Modelleri

Kadınların zamanlarının büyük çoğunluğunu geçirdikleri mutfaklara dekorasyonel açıdan daha çok önem verdiklerini  biliyoruz. Mutfaklarınızın güzel ve derli toplu görünmesi için kullandığınız dolaplar hem evinizin tarzını hem de sizin beğenilerinizi gösteriyor. Eğer mutfak dolabı ihtiyacı içindeyseniz, bu yazıda derlediğimiz 2016 yılının en çok satan mutfak dolabı modellerinden mutlaka biri sizin için uygun olacaktır.

1yeni-moda-2015-mor-mutfak-dolaplari-modelleri-2015-mobilya-modelleri-ve-ev-2016

Miny teşili tonlarında tercih edilmiş olan bu mutfak dolapları, kır evleri ya da doğayla içiçe olan evler için oldukça uygun olacaktır. Dolaplarla uyumlu orta tezgah yemek yaparken gerekli olan herşeyin elinizin altında olmasına yarayacak, açık renk duvarlarınızla mutfağınıza ışıltı katacaktır.

2Mutfak-Yer-Mutfak-Seramik-Fayans-Modelleri-2016-Yeni-L-Şeklinde-Mutfak-Dolapları

Günümüzde en çok kullanılan mutfak dolapları yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz modellerdir. L şeklinde dizayn edilmiş mutfak dolapları, yapımında kullanılmış beyaz ahşap ile mutfağını temiz ve ferah gösterecektir. Genişliği ile tüm mutfak gereçlerinizi toparlayacak, misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz bir alan yaratacaktır.

3Mutfak-dolap-renkleri-2016

2016 yılının en çok tercih edilen modellerinden biri de bu modeldir. Görenleri hayran bırakacak şıklıkta bir tasarıma sahip olan bu model, çok fazla dolap ve çekmeceye sahip olması nedeniyle büyük ev geniş bir aileye sahip olanlar için ideal. Bu tip bir mutfakta yemek yaparken kendinizi çok rahat hissedecek, aynı mutfakta ailenizle ve sevdiklerinizle huzur içinde yemek yiyebileceksiniz.

4En-İyi-Köşeli-Mutfak-Dolabı-Örnekleri-2016-Kırmızı-Beyaz-Mutfak-Dolapları

Yapımında kullanılmış pastel renkler ile mutfağınıza sevimli bir hava katacak olan bu model küçük bir ev ve mutfağa sahip olanlar için kullanışlı olacaktır. Küçük bir mutfaktan en fazla verimi alabilmek için bu tip bir mutfak dolabı modeli tercih etmelisiniz. Modelde bulunan çok sayıda dolap ve çekmece tüm eşyalarınızı toparlayacak, mutfağınızda düzenli bir görünüm oluşturacaktır.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

5 Comments

  1. Bir çok kişi en azından biz aile olarak zamanımızın büyük bir kısmını mutfakta geçiriyoruz. Mutfak tasarımı konusunda çok güzel şeyler paylaşmışsınız. Mutfak ev için hem görsel olarak hem de ihtiyaç olarak son derece önemli bir rol oynamaktadır.

  2. 3. Resim tam hayalimdeki mutfak özellikle bahçeye açılan bir mutfak olması çok güzel, @la tahzen ‘e bir bakıma katılıyorum bizim gibi orta gelirli insanlara şık mutfak dolapları biraz lüks birde bunun temizlenmesi var 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir