Soğuk Lipoliz Tedavisi Sayesinde Bölgesel Zayıflama Çok Kolay

Spor salonunda sayısız saatler geçirmesine ve kitaptaki her diyeti denemesine rağmen hala bölgesel kilolardan muzdarip olan kişiler vardır. Milyonlarca erkek ve kadın, yardım almadan kaybetmesi zor, hatta imkansız olan yağ alanlarıyla mücadele ediyor. Önceden, tek seçenek liposuction’ı veya yağın cerrahi olarak çıkarılmasını düşünmekti ancak bu, önemli bir iyileşme süresi gerektiren maliyetli bir prosedürdür. Neyse ki soğuk lipoliz sayesinde minimal yan etki ile bölgesel zayıflama mümkündür.

Soğuk lipoliz ile bölgesel zayıflama nedir?

Bölgesel zayıflama tedavisi olan soğuk lipoliz, belirli bölgelerdeki hücreleri öldüren kesin bir sıcaklığa kadar yağ hücrelerini soğutarak yağı kalıcı olarak yok eder. Yağ hücreleri daha sonra karaciğer yoluyla vücuttan atılır. Soğuk lipoliz, güçlü ve etkili olsa da güvenlidir ve çevresindeki dokuya veya kasa zarar vermez. Bu tedavi, FDA tarafından tıbbi bir tedavi olarak onaylandı ve en çok talep edilen prosedürlerden biri olmaya devam ediyor. Bölgesel zayıflama ile tedavi edilen en yaygın alanlar karın, kalçalar, boyun, bacaklar ve kollar sıralanabilir.

Kim bölgesel zayıflama tedavisi için iyi bir adaydır?

Bölgesel zayıflama tedavisi, kesinlikle güzel sonuçlar doğurma yeteneğine sahiptir ancak hastaların prosedür hakkında gerçekçi beklentilere sahip olması önemlidir. Soğuk lipoliz için ideal adaylar, hedef ağırlıklarında veya ona yakın, kaybedecek 15 kilodan daha az ve inatçı deri altı yağ bölgeleri veya cildin hemen altındaki yağlar için bir çözüm arayanlardır.

Bölgesel zayıflama tedavisi, iç organlardaki yağları veya organları çevreleyen vücudun derinliklerinde bulunan yağları hedef almaz. Belirli bir bölgedeki yağ hücrelerinin sayısını azaltmak için tasarlanmıştır, bu da daha konturlu, yontulmuş, pürüzsüz bir fiziğe neden olur. Hastalar genellikle tedavi edilen her alandaki yağın yaklaşık %20-25’ini kaybetmeyi bekleyebilirler. Daha fazla yağ kaybetmeye ihtiyaç duyan hastalar için bölgesel zayıflama tedavisi ideal olmayabilir. Soğuk lipoliz için uygun bir aday olup olmadığınızı öğrenmek ve hangi tedavinin sizin için en uygun olanı olduğuna karar vermek için doktorunuzla görüşmelisiniz.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir