2019 Modasında Deri Rüzgarı!

Deriler kadınların severek kullandıkları, cazibenin ve dişiliğin simgesi haline gelmiş lüks parçalar. Kombinlemesi oldukça zor olan deri kıyafetleri eğer düzgün kullanabilirseniz hem trend hem de şık görünmek çok basit. Deri kombini yaparken doğru parçaları seçmeye ve kombinde kullanılan parçaların doğru boyutlarda olmasına önem vermelisiniz.

Deri Etek Nasıl Kombinlenir?

Deri wamp modası denince akla ilk gelen şey aslında. Wamp kumaşları wamp parçalarla bir araya getirerek oluşturduğunuz kombinlerde asi ve wamp bir görünüm elde etmekten başka bir olasılığınız yok demektir. Deri etekleri yırtık file çoraplarla ve postallarla kombinlediğiniz ulaştığınız asi görünümü, altına ten rengi bir çorap ve stiletto ile feminen hale dönüştürebilirsiniz. Deri eteklerle tercih ettiğiniz dantel büstiyer kombinini jartiyer çorap ile tamamladığınızda wamp görünümden feminen görünüme hızlı bir geçiş yapmış olursunuz.

Deri Büstiyer Nasıl Kombinlenir? 

2017 yılının parlayan ve göz dolduran parçaları kuşkusuz büstiyerler. Deri büstiyerler ise büstiyerler arasında en seksi bulunanlar. Eğer deri bir büstiyeri seksi görünümünden uzaklaştırıp asi bir görünüme kavuşturmak isterseniz yapacağınız şey doğru kombini yakalamak olmalı. Deri büstiyerlerinizi, deri mini etek ve kaşe montlar kullanarak hem seksi hem de kışın bile severek kullanabileceğiniz şık kombinler yaratabilirsiniz. aynı deri büstiyerinizi boyfriend jean pantolonlarınızla kombinlediğinizde ise daha asi ve wamp bir görünüm yakalamış olursunuz.

Deri Ceket Nasıl Kombinlenir?

Deri ceketleri sadece wamp ya da asi tarzda değil günlük hayatınızda ya da iş hayatınızda dahi kullanabilirsiniz. Şık bir görünüme kavuşabilmek için kot pantolon ve kazaklarla dahi kombinleyebileceğiniz deri ceketler spor casual tarzın da vazgeçilmezleri arasında. Detaysız ve dar kesim deri ceketler kişiyi daha wamp ve feminen gösterirken detaylı ve cepli modeller daha spor durur. Tercihinizi kıyafet seçimine göre yapmanız gerekir.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir