2019 En Trend Genç Kız Odası Modelleri

Genç kızlarınız izin hem renkli hem de onları rahat ettirecek bir oda dekorasyonu istiyorsanız eğer  bu yazı tam size göre. Genç kızınızın arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirebileceği kendine ait olan odasında dilediğince rahat edeceği bu oda için dekorasyon önerileri hazırladık. 2016 yılının bu çok popüler oda takımlarına birlikte göz atalım.

12018-genç-odası-takımı-modelleri

Fotoğrafta gördüğünüz bu genç kız odası pembe rengi ile odada içaçıc ı bir hava yaratıyor. Oldukça kullanışlı olan bu model aynı zamanda bol dolaplıdır. Bu da dağınık olan genç kızlar için eşyaları toplamak için bir avantaj yaratır. Pembenin her tonunun kullanıldığı bu oda takımında kızınız kendisini prensesler gibi hissedeceK.

2kiz-odasi-modelleri-2016-ev-dekorasyonu-ve-mobilya-rehberi-genc-kiz-odasi-harika

Her ne kadar mavi renk erkekler için uygundur diye bilinse de  bu açık mavi renkli genç kız odası da oldukça güzel. Mobilyalarda kullanılan krem rengiyle yatak başında kullanılan cibinlik tarzı tüllerin mavi rengi çok başarılı bir uyum oluşturmuş. Büyük bir giysi dolabına sahip olması ve komodinli bir model olması bu modeli tercih etmeniz için bir başka önemli etken.

3genç-odası-takımları-2018

Yine pembenin bir tonuyla oluşturulmuş bu oda takımı yaşı biraz daha büyük olan genç kızlarınız için uygun. Klasik tarzda yapılmış mobilyalar odaya elit bir hava katmış. Dolabın üzerinde yer alan desene mobilya kuplarında da yer verilerek uyum yakalanmış. Aynanın yuvarlak formu odaya daha samimi bir hava katarken nadiren de olsa kullanılan pembe renk odaya sıcaklık katmış. Genç kızlarınız bu oda takımıyla odalarından çıkmak ismeyecekler.

4genç-odası-dekorasyonu-2016

Bu oda takımının daha renkli ve modern bir görünümü var. Küçük odalara sahip insanların daha rahat kullanacakları bu modelin mobilyalarında daha parlak malzemeler kullanılmış. Oldukça kompakt bir oda takımı olan bu modeli de genç kızlarınız çok beğenecektir.

261 KELİME

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

One Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir