Jan-Moritz Lichte Stefan Kuntz’un Yeni Yardımcısı Oldu

Avrupa Şampiyonası’nda 0 çekerek kötü bir performans ortaya koyan A Milli futbol takımımızın antrenörü Şenol Güneş görevinden ayrılmıştı. Daha sonraki süreçte A Milli takım teknik direktörü olarak Türkiye Futbol Federasyonu Stefan Kuntz ile anlaşmıştı. Hemen göreve başlayan Stefan Kuntz Kuntz ilk yardımcısı olarak Kenan Koçak ile çalışma kararı almıştı. Kenan Koçak daha önce Şenol Güneş’in teklifini kabul etmemesine rağmen Stefan Kuntz tarafından kendisine yapılan teklifi kabul etti. A milli takımın teknik direktörü Stefan Kuntz’un ilk yardımcısının Kenan Koçak olmasının ardından 58 yaşındaki Alman teknik direktör kendisine ikinci yardımcı olarak Jan-Moritz Lichte`i belirledi. heceder.org

A milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz yavaş yavaş ekibini oluşturmaya başladı. Yardımcısı olma konusunda ilk olarak Kenan Koçak ile anlaşan Alman teknik adam, diğer yardımcısı olarak Jan-Moritz Lichte’i seçti. En son Almanya’da Mainz takımını çalıştıran 41 yaşındaki Lichte, kariyeri boyunca Bayer Leverkusen, Paderborn, Saint Pauli ve Hannover gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı. Jan-Moritz Lichte’nin önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelerek göreve başlaması bekleniyor.

Bir taraftan ekibin oluştururken diğer taraftan çalışmalarına başlayan Stefan Kuntz, Yardımcısı Kenan Koçak ile ilk olarak Fatih Terim stadyumunda Başakşehir ve Rize arasında oynanan maçı izledi. Daha sonra Türk Telekom stadyumu’na geçen Alman teknik adam Galatasaray ile Göztepe arasında oynanacak mücadeleyi izledi.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir