En Güzel Erkek Bot Modelleri

Kış günlerinin yaklaştığı şu günlerde gardroplarınızdaki eksikleri tamamlamanın tam zamanı. İster spor ister klasik tarzda giyinin, her türlü kıyafetin tamamlayacısı tek şey var; onlar da ayakkabı ya da botlar. Kış günlerinde özellikle erkekler tarafından çokça tercih edilen botlarda bu sezon da modeller arasında seçim yapmak oldukça zor. Her sezon moda olan klasik botlar haricinde farklı model arayışında olanlar için 2017 yılının erkek bot modasını yazdık.

klasik-2016-erkek-bot-modelleri-780x607

Ayakkabılar her ne kadar modanın merkezinde değillermiş gibi görünse de en kısa sürede popüler olan moda parçaları. Geçtiğimiz yıllarda özellikle Cat markasına ait hardal rengi botlar modayken bu sezon yerini daha koyu renkli botlara bıraktı. Bildiğiniz gibi hardal rengi botlar genellikle süet kumaştan yapılmaktaydı. Bu sezon ise botlarda daha çok derileri görüyoruz. Süet modası yerini deriye bırakırken hardal rengi de yerini koyu yeşil, kahverengi ve siyaha bırakıyor. Bu sezon, diğer sezonlardan farklı olarak ayakkabı görünüşünde botları görmeye hazırlıklı olun. Bu tip bileği ince gösteren ve bileği saran botlar, kısa paça pantolonlarla kombinlenebilir.

fermuarli-erkek-bot-modelleri-785x548

Geçtiğimiz yıllarda daha kaba ve sert hatlı botlar modayken bu sene daha naif çizgilere sahip ve daha ince yapılı botlar moda. İnce deri kumaşlar tercih edilerek tasarlanmış sade botlar biraz converse’leri çağrıştırıyor gibi. Bu sadeliğe ışıltı katan yan şerit bantlar ise hem spor hem de şık bir görünüm kazanmak mümkün. İsterseniz jean pantolonlarınızla isterseniz kumaş pantolonlarınızla tercih edebileceğiniz bu bot modelleri bu sezonun gözde parçaları. Moda dünyasında hatrı sayılır tüm markalarda rahatça bulabileceğiniz bu bot modelleri bütün kışı hem sıcak hem de tarz olarak geçirmenize olanak sağlayacak. Bütçeniz ne olursa olsun, vitrinlerde çeşit çeşit olarak göreceğiniz bu botların arasında mutlaka size ve bütçenize uygun olan biri vardır.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

One Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir