2019 Yılının En Favori Saç Modelleri

Saçlar değil sezonlar arasında aynı sezon dahilinde bile değişiklik gösteren en güzel aksesuarlarımız. Kadınların en önem verdiği yerlerinden biri olan saçları moda kadar mühim. Modern ve sade saç kesimlerinin yanı sıra daha marjinal seç model ve kesimlerine de rastlamak mümkün. 2017 yılının favori olacak saç modelleri arasında hem uzun hem de kısa saç modelleri var. Ara boy olarak da nitelendirilebilen, küt saç modelleri bu sezon oldukça popüler. Omuz hizasında olan ya da biraz daha kısa olarak omuzlara dökülmesi tercih edilen bu modelleri kat verdirmeden düz ve sade olarak da tercih edebilirsiniz.

2016-sac-modelleri-620x896

2017 yılının favori saç modellerinden biri de modası hiçbir zaman geçmeyecek olan uzun ve katlı kesim saç modelleri. Uzun saça sahip olan kadınların boylarını kısalttırmadan saç şekillerini değiştirmek istiyorlarsa bu model tam onlara göre. Kat kesim yaptırarak boyunu kısaltmadan yeni bir saç modeline sahip olmak isteyenler dilerse bu saç modelini iri dalgalı saç maşası kullanara da tercih edebilirler. Uzun saçlı ve bu saç modeline sahip olan kadınlar aynı şekilde değişiklik istemeleri alinde kahkül seçimi de yapabilirler. Uzun ve düz olan saçlarınıza kahkül detayı vererek hem modern hem de moda bir saç şekline kavuşabilirsiniz. Kısa saçta da oldukça moda olan kahkülleri eğer kestirmeye korkuyor ya da size yakışmayacağını düşünüyorsanız protez kahkül denemeleri de yapabilirsiniz.

trend-sac-modelleri-620x737

Her daim popüler saç kesimi olan bir tarafı uzun bir tarafı kısa saç modellerini de unutmayalım. 2017 yılında da popülerliğini koruyacak olan bu saç modelini dilerseniz kulak hizasında dilerseniz de biraz daha uzun olarak kullanabilirsiniz. Oldukça modern olan bu saç kesimi her yaştan kadına yakışmakla birlikte iş hayatında ve günlük hayatınızda da uğraşmadan kullanıp şekil verebileceğiniz bir model. Bu moda saç tasarımları arasında size en yakışanı bilecek olan yine sizsiniz, tek yapmanız gereken değişime kucak açmak.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir