2019 Yılının En Çok Alınan Erkek Parfümleri

Her insan güzel kokmak ister. Bunun en basit yolu tabii ki hijyenden geçiyor. Buna ek olarak parfümlerden de yardım alabilirsiniz. Özellikle erkeklerin parfüm kullanma nedeni güzel kokmaktan öte dikkat çekmektir. Beğenilerine uyan, kendileriyle bütünleşecek bir parfüm hiç de kolay değil. Genel bir beğeni oluşturması bakımından erkeklerin bu sene içinde en çok tercih ettiği parfümleri sizler için derledik:

1- Guerlain Homme: Mojito kokteylinden esinlenerek üretilmiş bu parfüm enerjik ve iç açıcı bir tarza sahiptir. Oldukça şaşırtıcı bir kokuya sahip olan bu parfümün çekici bir yanı var.

guerlain-homme-erkek-parfumu

2- Bvlgari Aqva: okyanus esintileri barındıran bu parfümle mavi ve yeşil muhteşem şekilde bir araya gelir.

3- Chanel Allure: Yılların klas markası Chanel’in sportif, ilgi uyandıran ve riski seven erkeklerin tercihi olan parfümü.

4- Eternity for Men: Neredeyse erkek parfümleri arasında klasiklerden sayılabilir bu parfüm. 35 yıllık geçmişiyle hala vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

5- Euphoria Men Intense: Maskülen erkekler tarafından tercih edilen bir parfümdür. Gizemli koku tanelerinin yanı sıra kışkırtıcı bir yapıyı da barındırır bünyesinde.

2016-erkek-parfumleri

6- Angel Men: Sakin görünümü altında kuvvetli ve karizmatik bir erkek barındıranlar için. Zıtlıkları bir arada bulundurup cazip bir hale sokan kışkırtıcı bir parfüm.

7- Dirty English: Juicy Couture tarafından çıkartılmış, İngiliz zerafetini taşırken sert bir yapıya da sahip olan erkekler için ideal. Odun kokusu ve bergamotun muhteşem karışımı.

8- One Million for Men: Paçuli, süsen kökü ve sandal ağacı ile harmanlanmış bu parfüm aşırılıkların bir arada olmasıyla oluşan baştan çıkartıcı bir tat bırakıyor ciltte.

one-million-erkek-parfumler

9- Gucci: Yılların kült markası Gucci’nin dinamik ve baştan çıkarıcı erkek parfümüne direnmek çok zor. Yeşil kişniş, portakal çiçeği ve paçuli özünden beslenen bu parfüm afrodizyak etkisi gösteriyor.

10- Hugo Boss no.6: Günümüz modern erkeği tarafından çok sevilen ve tercih edilen bir parfüm. Aynı zamanda dünyanın en çok satan parfümleri arasında da hatrı sayılır bir yere sahip.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir