2019’un Yeni Trendi: Dekolteli Kazak Modası

Her sene olduğu gibi bu kış sezonunun da en popüler kıyafetleri kazaklar. Geçen sene olduğundan farklı olarak 2017 senesinde daha salaş ve dökümlü olarak karşımıza çıkan kazaklar en trend parçalar arasında yerini çoktan aldı. Bu sene tüm bu özelliklere ek olarak bir de dekolte modası ekleniyor kazaklara.

2017 Yılı Kazak Modası

Kazaklar her ne kadar kaba göründükleri ve kalınlıkları nedeniyle şişman göstermeleriyle sevilmese de oldukça rahat ve fresh parçalardır. Kazak giyip hem de kadınsı bir görünüme kavuşmak istiyorsanız durum biraz zor olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken şey ise küçük detaylarla bu negatif etkiyi tersine çevirebilmektir.

Bu sezon kazaklarda dekolte modasının geldiğini söylemiştik. Ne tür bir dekolte diye soracak olursanız bu dekolte genel olarak omuz dekoltesi şeklinde yer alıyor. Omuz dekoltelerinin yanı sıra yırtık şeklinde göğüs dekolteleri de mevcut. Bu tip dekolteli kazaklar kullanım ve kombin açısından çok kolay parçalar değildir. Uygun şekilde kombinlememeniz halinde tam tersiyi yaratacak ve şıklıktan uzak bir görünüm verecektir.

Dekolte Kazaklar Nasıl Kombinlenir?

Dekolteli kazakları kombinlemenin bir çok yolu var. Dilerseniz ilk olarak spor tarzda kombinleyebilirsiniz. Kot pantolon ve taytlarla dekolteli kazakları kolayca kombinleyebilirsiniz. Bu tip kombinleri hem günlük hayatınızda hem de özel günlerinizde rahatça kullanabilirsiniz.

Spor tarzın dışında daha klasik ve özel günler için kombin yapmak istiyorsanız bu tip dekolteli kazaklarla kombinleyebileceğiniz etekler kurtarıcınız olacaktır. Eğer mini eteklerle kombinlerseniz bu tip kazakları altına mutlaka çorap giymelisiniz. İnce çoraplardan uzak durmalı, muz çorap dediğimiz daha kalın çoraplar tercih etmelisiniz. Deri eteklerle de kombinleyebileceğiniz bu tip dekolteli kazakları uzun kaşe montlarla tamamlayabilir altına ayakkabı olarak deri çizmeler tercih edilebilir.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir