2019 Sonbaharına Damga Vuracak Saç Renkleri

Sıcak yaz günlerini geride bırakıp kışa yaklaştığımız şu günlerde sonbaharı tüm etkisiyle hissediyoruz. Mevsimler değişirken saçlardaki değişiklik de başladı tabii. 2017 sonbahar saç modası şimdiden çok ilgi çekici olacağa benziyor. Televizyon ekranlarından takip etmeye alıştığımız bir çok ünlü isim, saçlarının rengini çoktan değiştirdi bile. Eğer siz de bu akıma ayak uydurup saçlarınızın rengini değiştirmek istiyorsanız bu yazımız çok ilginizi çekecek. İşte 2017 sonbaharına damga vuracak saç renkleri:

sonbahar-sac-renkleri

Kuzguni Siyah Rengi

adriana-lima-kuzgun-siyah-sac-rengi

Hem kış aylarına hem de sonbahara çok yakışan kuzguni siyah aç rengi ünlüler tarafından uzun zamandır tercih ediliyor. Özellikle Adriana Lima tarafından tercih edilmesiyle bilinen kuzgun rengi, Rihanna, Jennifer Hudson ve Joan Smalls tarafından da tercih ediliyor. Kuzguni saç rengi makyajsız olduğunuz bir anda bile sizi oldukça çekici gösterecek, yüzünüze renk katacaktır. Bu popüler rengi bakın ünlüler nasıl kullanıyor:

rihanna-kuzgun-siyah-saclari

jacquelyn-jablonski-kuzgun-siyahi-sac-rengi

Creamy Sarı Rengi

Türkçesi krem sarısı olan bu renk çok sevilen platin rengi ile sarının bir karışımı şeklinde. Sonbaharın solan yaprakları gibi solgun ve kremsi bir sarı rengi yansıtan bu modelleri çok seveceksiniz:

kremsi-sarisin-sac-rengi

kremsi-sarisin

Koyudan Açığa Uzanan Saçlar

Bir süre önce bakımsızlığın göstergesi olan dipleri koyu uçları açık renk olan saçlar, bu senenin favori saç renklerinden. Dip boyası yapılmamış izlenimi veren bu saç renginin bu kadar sevileceğini kim bilebilirdi ki? Bu sezonun trendleri arasında çoktan yerini almış bu saç rengi hem doğal görünmesi hem de zahmet vermemesi nedeniyle bolca tercih ediliyor. Bu tip zaman ve uğraş istemeyen saç renkleri ünlüler tarafından da çok seviliyor. İşte bu akıma ayak uyduran ünlüler:

diplerden-koyu-tonda-uclardan-acik-sac-rengi diplerden-koyu-uclardan-acik-sac dipleri-koyu-sac dipleri-koyu-uclari-acik

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

5 Comments

  1. Sarı ve siyahın hakimiyeti belirgin bir şekilde ortaya çıkmış. Altın sarısı rengine bayılıyorum ve ben de bu rengi tercih ediyorum. Siyahtan artık bayağı bir sıkıldım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir