Rengarenk Kışlık Tayt Modelleri

Kış geldi havalar soğudu. Hal böyle olunca vücudu sarıp, vücut ısısını hapseden taytlara yönelim de arttı. 2016 senesinde çok moda olacak kışlık tayt modellerini sizler için sıraladık.

1bayan-tayt-modelleri-2018

2016 Yılının her mevsiminde popüler olan çiçekli taytlar en sık karşılaştıklarımız. Sadece bu seneye özel değil geçtiğimiz senelerde de kadınlar tarafından çok fazla kullanılan çiçek modelleri bu sene kendilerine taytlarda yer buluyor. Çiçekler artık hayatımızın her yerindeler.

2Kışlık-triko-tayt-modelleri-2016

Fotoğrafta gördüğünüz geometrik şekilli triko taytlar da son yıllarda oldukça moda. Bu tip triko taytlar diğer taytlardan daha kalın bir yapıya sahip oldukları için özellikle kış ikliminin oldukça soğuk olarak yaşandığı yerlerde tercih edilebilir. Dilerseniz taytlarınızı fotoğraftaki gibi kışlık şortlarınızın altına giyebilir, dilerseniz de çorap gibi etek altında kullanabilirsiniz. Kalın yapılı bot ya da çizmelerinizle tamamlayacağınız bu taytların içinde çok rahat edeceksiniz.

3Calzedonia-kışlık-tayt-modelleri-2015

Bu senenin bir başka sevilen tayt modeli deri ya da deri görünümünde olanlar. Deri genelde giyen klişilere kadınsı bir etki verirken triko ya da kumaşla kullanılmış deri taytlar daha spor bir görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor. Rahatlığı tartışmasız olan bu taytları topuksuz sayılabilecek kısa botlarınızla kombinleyebilirsiniz.

4rengarenk-desenli-tayt-modelleri

Fotoğrafta gördüğünüz bu rengarenk taytlar sadece bu sene değil her sene moda olacağa benziyor. Renkli giyinmeyi seven renkli kişiliklerin tercih edeceği bu modelleri giydiğinizde kimin ne düşündüğünü umursamaz siz sadece rahatınıza bakarsınız. Bu tip renkli desenlere sahip taytlar giydiğinizde üstünüze giydiğiniz kıyafetin tek renk ya da koyu renk olmasına özen gösterin. Rahatlığına düşkün hanımlar, bu yazıyı sizler için hazırladık. Umarız siz de kendinize ve tarzınıza uygun bir model bulmuşsunuzdur.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir