Popüler Kısa Duvak Modelleri

Gelinlikler bir aksesaurla desteklenmediği zaman biraz eksik durur. Bu eksikliği kapatan en önemli parçalar ise tabiki duvaklar. Saçınızı ve saç modelinizi ortaya çıkartacak duvakları seçerken yüz şeklinizi ve yüzünüze yakışacak bir modeli seçmeye de özen göstermelisiniz. Kısa saçlı ve minyon yapılı gelin adaylarının kullanımına daha uygun olan kısa duvak modellerini sizler için araştırdık.

1-Kısa-Duvak-Modelleri

Kısa tül duvaklar oldukça modern ve dikkat çekici modellerden. Genellikle ince askılı gelinliklerle tercih edilen bu duvak modelleri ayrıca küt saçlarla da çok güzel durur. Zayıf ve minyon gelin adaylarına çok daha yakışacak olan bu modeli siz de tercih edebilirsiniz.

2-Duvak-Seçimi-İçin-Püf-Noktaları1-sade

İlk fotoğraftaki kısa duvak modelinin biraz daha uzunu olan bu model de yine aynı şekilde uzun duvağın zorluklarına katlanmak istemeyenlerin tercihi. Bu duvak modelini her yüz tipine sahip gelin adayları kullanabilir.

3-beyaz-çiçekli-duvak-modeli

Bu dökümlü duvak modeli 2016 yılının en favorilerinden biri. Çok ince bir tül kullanılan bu duvağın uç kısımlarına geldikçe dağınık olarak kullanılan kır çiçeği desenli işlemeler oldukça dikkat çekici. Balık modeli dar gelinliklerle çok şık duracak olan bu model kısa duvak modellerinin en başarılı örneklerinden.

4-2016-Duvak-Modelleri-5-1024x1018

Bu model duvaklar yurtdışında kullanım açısından oldukça popüler olsa da ülkemizde son zamanlarda kullanılmaya başlanmıştır. Saç aksesuarı görünümünde olan bu kısa duvak modelleri kurdele altında file görünümü taşıyor. Eğlenceli bir düğün yerine nikah tercih eden gelin adaylarının kullanımı için çok uygun. Sade bir gelinlikle kombinleyebileceğiniz bu duvak modeli size Avrupai bir hava katacaktır.

Pelin

Tam bir moda aşığı. Modayı yakından takip ederek hayatını şekillendiren bir bayan. Şuan sanat tarihi bölümünü okumakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir