2019 Modası: A Kesim Gelinlik Modelleri

Gelinlik tercihi yapmak en az evlenmeye karar vermek kadar zor. Bu zorluğu aşabilmek için bilmeniz gereken ilk şey vücut yapınız olmalı. En güzel olmak istediğiniz günde vücut yapınızı tanımıyorsanız eğer güzel görünmeniz neredeyse imkansız. Doğru gelinliği seçmekten geçen bu süreçte vücudunuz ister kusursuz olsun ister kilolu olun en uygun olan kalıp A kesim gelinlik modelleridir. A kesim gelinlik modelleri kamuflaj görevi gören, tüm kusurları kapatan önemli bir etkendir.

A Kesim Gelinlik Modeli Nedir?

A kesim gelinlikler üst kısmı dar, etek kısmı ters A şeklinde olan gelinlik modelleridir. Bu tip modeller eteğin çan genişliğine  ve eteğin açılma kısmının başlangıç noktasına göre değişkenlik gösterebilir. Bu tip modeller doğru kullanılması ve doğru uygulanması halinde fiziğinizi olduğundan çok daha güzel gösterir.

A Kesim Gelinlikler Nasıl Kullanılır?

A kesim gelinlikleri tercih ederken dikkat etmeniz gereken ilk şey vücut şeklinizdir. Bacak boyu kısa olan yada boyu kısa olan kadınlar, boylarını daha uzun gösterme hevesindeyseler bu tip A kesim gelinlikler tam onlara göre. Bu tip gelinliklerin altına dolgu topuklu yüksek ayakkabılar giymeniz halinde hem gelinliğin duruşu daha iyi olacaktır hem de boyunuzu daha uzun gösterecektir.

A kesim gelinlikler aynı zamanda kalçası veya baseni geniş olanlar kadınlar için idealdir. Ayrımı belden ya da göğüs altından olduğu için kalça ve basen kısmını geniş gösterme riskinden uzak olan bu gelinlik modellerini gövde boyunuza göre seçmelisiniz. Eğer üst gövdeniz kısa ise hemen göğüs altından başlayarak genişleyen modelleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

A Kesim Gelinlikler Nasıl Kombinlenir?

A kesim gelinlikler kusuru gizlemede önemli bir model oldukları için doğru kombinlemeniz halinde sizi muhteşem gösterecektir. Bu tip gelinlikleri uzun duvaklarla kombinlemelisiniz. Bu tip duvaklar sizi masal dünyasından çıkmış bir prenses gibi gösterecektir.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

One Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir