2019 Abiye Elbise Modelleri Nasıl Olacak?

2017’nin ilk günlerinde en çok merak edilen konuların başında bu yılın modası ve trendleri geliyor. Gerek içinde bulunduğumuz kış sezonu gerekse yaz sezonu için trendler çok önceden belli idi. Moda dünyasının zirvesinde yer alan isimler bu trendleri yavaş yavaş bizimle de paylaşmaya başladılar. Özel günlerde tercih edebileceğiniz abiye kıyafetler arasında neler moda neler demode çoktan belli oldu. Bakalım 2017 yılının abiye elbise modelleri nasıl olacak?

Dantel ve Güpürden Şaşmayın

Her sezon popüler olan dantel ve güpür bu sezon da abiyelerde oldukça trend. 2017 abiye elbise modelleri arasında görmeye alışacağımız bu nazik detaylara ek olarak işlemeler de bol bol kullanılacak. Dolabınızda eskiden kalma demode olduğu için kullanamadığınız ne kadar dantelli işlemeli kıyafet varsa hemen geri çıkartın. Özellikle mat görünümlü eskitme Fransız güpürlerinin yer aldığı abiye elbiseler hem çok moda hem de çok lüks.

Soft Renklerin Zarafeti

Bu sezon abiye elbiselerin renkleri geçtiğimiz sezonlara göre biraz daha farklı. Genellikle koyu renklerde ve keskin çizgilerle kullanılan abiyeler bu sezon daha soft renklerle kendisine yer buluyor. Pudra pembe, krem, bebek mavisi gibi renkleri abiye elbiselerde görmeye alışık değildik. Bu sezonla birlikte bu renklerde abiye elbiselerde kullanılmaya başlanacak. Eğer hem modaya ayak uydurmak istiyor hem de trendy bir abiye elbise satın almak istiyorsanız bu renklerden birini tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Bu renkteki elbiselerin altına da krem ya da bej renklerinde ayakkabılar tercih etmeli, saç modellerinizi elbise rengine ve tarzına uyacak sadelikte kullanmalısınız. Kumaş seçiminde ister saten gibi ince dokulu kumaşlardan ister daha kalın kumaşlardan yana olun bu renkleri ve saç, ayakkabı seçimini doğru yapmanız durumunda özel günlerinizde etrafa ışık saçacak ve çok beğenileceksiniz.

Esra

Modaya yakından ilgi duyan ve siz takipçilerimize moda konusunda güncel bilgiler aktaran tecrübeli bir yazarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir